Random Posts

ISLAMIC AUDIO DEVICE PENYELAMAT MOMMY DADDY



Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera



ISLAMIC AUDIO DEVICE PENYELAMAT MOMMY DADDY



ISLAMIC AUDIO DEVICE PENYELAMAT MOMMY DADDY   |   Islamic audio device atau Quran mommyhana ni produk baru yang dirasmikan oleh Prof Dr Fadzilah Kamsah. Memang disarankan untuk semua lapisan umur. Dah ramai ibu bapa yang cuba. 

“Baguslah, device ni mudah nak dibawa kemana-mana. Yang paling best rechargable battery”






“Boleh dengar ayat quran selalu dengan anak”

“Best giler bateri dia. Bukak dari malam tadi, pagi ni nak pergi kerja baru tutup. Tahan lama betul” 

“Akhirnya masalah insomnia saya dah tiada. Boleh tido lena dengan adanya device ni” 

“Lega saya, anak dah tak cari henset. Ke mana-mana mesti bawa Quran Mommyhana ni. Yg paling best nyanyi dan sebut zikir2 yang ada” 

“White noise dalam device ni memang membantu saya sangat. Baby baru lahir baik je. Tak meragam dah. Tak stress dah masa pantang” 

Haaaa best kan? Device ni dah bagi baaanyak manfaat. Nak tahu apa ada dalam device ni? Ok ni la fungsi button yg ada dalam device ni: 

White noise  khas utuk membantu bayi yang baru lahir dengna memberi ketenangan dan keselesaan persekitaran yang baharu

Melodi Mozzart  untuk perkembangan otak anak, memberi kecerdasan IQ dan meningkatkan fungsi otak.

Melodi dodoi (lullaby)  yang tenang untuk memudahkan bayi tidur lena. Bayi akan tahu waktu tidur sekiranya rutin lullaby dipraktik sebelum tidur.

Ayat Al-Quran  yang sesuai untuk ibu mengandung, bayi di dalam kandungan, anak-anak kecil serta seisi keluarga

Zikir dan selawat ciptaan MommyHana Irama yang mudah diikuti untuk melatih anak kecil berselawat dan zikir setiap hari.

Dan yang paling awasome terdapat lagu omar hana yang terpilih sesuai untuk hafalan anak-anak. 

Best kan? Saya dah beli dan pakai untuk sendiri dan anak2. Memang awsome. Berbaloi sangat. Jom ubah persekitaran yang lebih baik untuk kita sekeluarga. 


Nak order? Wassap sekarang ; 


http://www.wasap.my/60139533670/PromosiQuranMommyHana


Sekian " Terima Kasih " ....

Tiada ulasan:

Terima kasih di atas komen yang diberikan. ..

Dikuasakan oleh Blogger.