Random Posts

Menggila Shopping Di MR D.I.Y



Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


Shopping Di MR D.I.Y


Bila ada duit sahaja kay miey memang boros,asal ada barang yang ingin di miliki kay Miey memang akan dapatkannya segera,bergantung pada barang yang kay miey nak guna,sama ada barang tersebut penting atau tak....


Jadi kay miey ambil keputusan untuk budgetkan RM 30.00 untuk aksesori Phone dan sebagainya...


Kay miey segera ke MR D.I.Y cawangan yang berdekatan untuk mencari dan dapatkan barang tersebut...


Inilah barangan yang kay miey beli,tak adalah banyak sangat...


Barang pilihan pertama...


Di sebabkan plug USB Phone kay miey hilang,kay miey pun belilah 4-ports multi-functionchargers,senang boleh cucuk banyak Gadget dan lain-lain lagi yang pakai USB....


Hari itu dah beli satu,jadi kali ini beli lagi satu untuk standby di rumah...


Wayar asal Power bank telah lama rosak,hari ini baru boleh ganti...


Benda ini sangat penting,untuk memudahkan cucuk plug 2 pin,kalau tak susah nak kena pakai benda tajam untuk cucuk dan Masukkan plug 2 pin " bahaya tu,tak pasal-pasal kena kejutan elektrik nanti..."


Barang-barang tersebut amat penting bagi Kay Miey,senang nak guna untuk diri sendiri,kalau orang lain ambik atau usik memang Kay Miey akan marah-marah dan maki hamun habis,habisan...


Sekian " Terima Kasih " ...

8 ulasan:

  1. bila masuk mr. diy mmg sronok. ase sume mahu beli

    BalasPadam
  2. biasa masuk diy, rasa mcm nak beli semua. sejam pusing dalam tu pun takpe.. Heheheh

    BalasPadam
  3. singgah + follow sini.. ^^

    jemput join GA Shawal... :)

    http://mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    BalasPadam
  4. selalunya kalau nak beli barang rumah memang pergi ke diy je. Macam2 ada, murah pulak tu

    BalasPadam
  5. Akak pun selalu pegi ke Mr DIY nie, memang rambang mata dibuatnya..

    BalasPadam
  6. suke jugak pergi diy
    done follow sini

    http://hidayuayumie.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima kasih di atas komen yang diberikan. ..

Dikuasakan oleh Blogger.