Random Posts

BETUL KE HOT.FM JADI COOL.FM?


Betul ke apa yang aku baca artikel tentang hot.fm ini?
Diorang membuat penjenamaan semula ek?
saya nak tahu jugak sama ada betul atau pun tidak...



Cantik, menarik dan tertarik. Abang Nara suka dengan logo terbaru Hot FM yang kini dikenali sebagai Cool FM. Nampak menyegarkan. Satu penjenamaan semula yang menarik. Semoga dengan nama baru ini, radio Hot FM (kini Cool FM) akan kembali ke zaman kegemilangannya semula.





Daripada reaksi awal yang diterima, para pendengar menggemari nama Cool FM ini. Sekali pandang macam ais pun ada juga kan? Selamat maju jaya diucapkan. Semoga akan bertambah ‘cool’ selepas ini. Informasil lanjut layari laman web www.coolfm.com.my,

setelah mencari di ruangan internet saya mendapat kepastian dari berita harian online yang mengatakan tentang hal tersebut...

inilah keratan dari BERITA HARIAN online



.please leave your comment here. onecomment was fine! hehehehe....

Tiada ulasan:

Terima kasih di atas komen yang diberikan. ..

Dikuasakan oleh Blogger.